La Tana


Cranendonk [8]

De zaak ‘Doeidoei’ Cranendonk blijft intrigeren, omdat allerlei vragen blijven openstaan, antwoorden niet worden gegeven, en nieuwe vragen rijzen. Grote misdaad die tot aan Oltmans’ vage rol in o.a. Suriname reikt, aan verhalen in Nigeria, verhalen in het Zwitserse Klosters waar Cranendonk destijds paardenstallen zou hebben, over Cranendonk’s dochter Marie-Louise die model was voor het parfum Chanel N°5 en een relatie kreeg met Emilio Di Giovine aan wie Cranendonk de 30 bazookas verkocht, en, en, en …

… gisteren sprak de rechter in Rotterdam een Nederlands vonnis uit in de zaak Cranendonk. Daaraan is de Argos-uitzending van vandaag gewijd.

Hier te beluisteren:

7 april 2012- Vonnis in maffia-zaak Theodor Cranendonk

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

Theo Crranendonk woont nog steeds in Rotterdam.. Maar wel in een verpleegtehuis en hij vertelt spannende verhalen over Nieuw Guinea en Shell maar niet over wapenhandel in het tehuis:
http://www.boublog.nl/2010/03/25/theo-cranendonk-en-het-nederlandse-vluchtgevaar/comment-page-9/#comment-25889

Reactie door tj

O ja, Theo Cranendonk vertelde in het beruchte AD witwas artikel (ik lees dat net even terug op jouw blog) dat hij nog geen speelgoedpistooltje heeft verkocht. Ja ja, hij heeft nog steeds dezelfde mentaliteit hoewel hij fysiek minder en minder wordt. Ik heb gisteren nagelezen hoe de commando’s werken. Ik neem aan dat Theo Cranendonk de explosievenman van de cel was. Zoals je weet werkte Cranendonk in de jaren 80 ook samen met Giorgio Comerio (leeft in Tunesie als zakenman) als leverancier van explosieven voor het afzinken van gifschepen voor de Italiaanse kust.
Ik neem aan dat Cranendonk de leding van het verpleeghuis heeft omgekocht om zijn volledige identiteit verborgen te houden. Ik ga ze zelf even hierover mailen hoe dit zit en of zij weten dat Cranendonk eigenlijk bajesklant hoort te zijn.

Reactie door tj

De Nederlandse rechter in Rotterdam vond het allemaal eigenlijk blijkbaar niet zo’n punt…

Reactie door cecile landman
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: