La Tana


us Geerts’ Italiaanse vrienden
maart 15, 2009, 8:23 pm
Filed under: Italië, Media, NL, Opportunism | Tags: , , , , , ,

Geert Wilders’ Italiaanse vrienden van de Lega Nord roepen op tot het elimineren van de kinderen (kinderen ja) van zigeuners. Het Lega-publiek toont zich zeer enthousiast over hun Lega-leider, die het ondanks zijn geringe hersencapaciteit al wel twee keer schopte tot burgemeester van Treviso en die op een bijeenkomst eind 08 een aantal extreme exercities in grofheid ten beste gaf. In 2007 had hij laten weten voor een etnische schoonmaak van homo’s te zijn.
Overigens stelt een onderzoek dat: ‘L’ Homo Nordicus viaggia a Viagra con dosi triple rispetto all’ Homo Mezzogiornus’

gentilini

Gentilini zegt in het filmpje op Youtube: “Ik wil de revolutie tegen de ‘buiten-communitairen’ (de Italiaanse term voor wie van buiten de Europese Unie komt – cl). Tegen de zigeuners en nomaden. Ik heb zelf twee zigeunerkampen vernietigd. Ik wil alle kinderen van de zigeuners elimineren. Want ze stelen van bejaarden. Ik wil tolerantie met een dubbele nul. Ik wil de revolutie tegen hen die moskeeën en islamitische centra willen openen. Er zijn kerkelijken die zeggen, dat ook zij moeten kunnen bidden. Maar nee: ze gaan maar bidden in de woestijn! Ik zal een tapijtfabriek openen en we zullen de tapijten weggeven, maar alleen opdat ze ermee naar hun woestijnen gaan. Verder wil ik de revolutie tegen het ‘buonisme’ en tolerantie van de magistratuur. Het is tijd dat de wetten worden toegepast door rechters uit onze regionen: Basta met Romeinse rechters! Ik wil de revolutie tegen de call-centers, tegen die winkels van buitenlandse dingen.”

Dan volgt nog een tirade tegen het ‘Napolitaanse afval’, waarbij de man natuurlijk onvermeld laat wat bekend is: het gevaarlijke ‘Napolitaanse’ afval komt voor een significant deel juist uit dat ‘rijke’ Noorden.

Een fijner bondgenoot in kwade zaken kan us Geert zich vast niet indenken.

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: