La Tana


Dag licht.
augustus 26, 2008, 9:23 am
Filed under: Italië, Media, NL, Opportunism | Tags: , , , , ,

Naar aanleiding van de gewelddadige verkrachtingen van een Nederlands stel bij Ponte Galeria, Rome, en een Duits stel bij Torre Annunziata, het zuidklontje van Napels, en de afschuwelijk voorspelbare manier van berichtgeving over afschuwelijke delicten, waar landgenoten bij betrokken zijn. Die verdraaide zogenaamd onmisbare ‘Nederlandse link’ in de berichtgeving, (bij gebrek aan buitenlands in- en uitzicht.)

Alemanno, de burgemeester van Rome werd in 1958 in het Zuid-Italiaanse Bari geboren. Op zijn twintigste kwam hij, (emigreerde hij) naar Rome en trok er daar zelf op uit om in de stad met knokploegen -linkse- mensen in elkaar te rossen en af te tuigen. Hij woont nog steeds in Rome, en is nooit uitgezet naar verbannings-country.

Minister Maroni van Binnenlandse zaken heeft zijn politieke banden in de Lega Nord, best bekend van ‘Rondes tegen immigranten’. Ook daar gaat het er niet zachtzinnig aan toe.

Dagelijks worden vele vrouwen verkracht, nota bene: de meeste door bekenden, en niet door Roemeense schaapherders of een zoon van een eerder vermoorde camorrista van de clan Gionta. Er zijn ook vrouwen die door autoriteiten, zoals de politie of militairen, worden verkracht. Doofpotten troef, en niemand geeft een krimp.

De media golf over deze zaak in Rome, bij Ponte Galeria maakt me nogal misselijk met het oog op kwantiteit en kwaliteit van informatie en de verschillen in maten. Ponte Galeria is bekend als gebied waar vele immigranten en ‘sans-papier’ op de een of andere manier overleven. Een centrum voor ‘opvang’ van die immigranten was juist daar gesitueerd. Compleet met de daaraan verbonden onvermijdelijke schandalen.

Ik kom hier nog wel op terug. [Not]. Was slechts een paar dagen terug nog in Torre Annunziata, en gisterochtend reed ik nog langs Ponte Galeria. Jaja.

Advertenties

2 reacties so far
Plaats een reactie

[…] telefoon schijnt burgemeester Alemanno zich verrast te hebben getoond, en  ontkende van de kwestie te weten. 0 Reacties Geen Reacties […]

Pingback door Censuur. « La Tana

[…] 7 mei zal de uitspraak vallen in het proces tegen de twee mannen (Roemeense schaapherders) die in augustus 2008 bij Ponte Galeria een Nederlands echtpaar overvielen, molesteerden, en de vrouw verkrachtten onder de ogen van haar […]

Pingback door Wilma en Paul « La Tana
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: